5 سیاست برای مقابله با بحران جهانی آب و هوا

زیست آنلاین: در این خبر به 5 سیاست کلی برای مقابله با بحران جهانی آب و هوا می پردازیم.

به گزارش زیست آنلاین، در ادامه، 5 سیاست کلی برای مقابله با بحران جهانی آب و هوا را بیان می کنیم.

1. توقف توسعه سوخت های جدید فسیلی

این به معنای پایان دادن به ساخت و سازهای خطرناک خطوط لوله و سایر زیرساختهای سوختهای فسیلی مضر، ممنوعیت استخراج اراضی عمومی و متوقف کردن صادرات نفت خام و گاز طبیعی است. همچنین به معنای حذف استفاده از مکانیسم های مبتنی بر کربن است که در کاهش مصرف و تولید سوخت های فسیلی اثبات شده است. بهترین سیاست این است که انتشار را در منبع کاهش دهیم.

2. تهیه جدول زمانی برای تغییر سریع به انرژی 100٪ تمیز و قابل تجدید

باید استفاده از انرژیهای تمیز،یعنی تجدید پذیر (مانند باد ، خورشیدی ، جزر و مد یا زمین گرمایی) تا سال 2030 جایگزین انرژی های کثیف، مانند هسته ای ، چوب ، مشروبات الکلی سیاه ، متان زباله ، سوزاندن زباله ، انرژی تجدید پذیر اعتبارات ، زغال سنگ شود. همچنین سرمایه گذاری در حمل و نقل عمومی، حمل و نقل با انتشار صفر و ارتقاء بهره وری و حفاظت از انرژی در سراسر کشور صورت گیرد.

3. تعهد فدرال در مورد آب عمومی

این بدان معناست که هر سال باید حداقل 35 بیلیون دلار برای نوسازی زیرساخت های عمومی آب در حال تخریب کشور تخصیص یابد. کلیه خظوط انتقال آب جایگزین شوند. سرریز فاضلاب ها توقف یابد. اختصاص دادن پول برای کمک به جوامع کوچک ، روستایی و بومی صورت گیرد و ترویج خدمات آب مقرون به صرفه برای همه بدون در نظر گرفتن درآمد انجام پذیرد.

4- دوري از كشاورزي مشارکتی

ازادغام کشاورزی شرکتها باید جلوگیری شود. بر روی کاربری زمین های کشاورزی نظارت صورت گیرد و برخی راه حل های کاذب مانند تبدیل کود به انرژی اصلاح شود.

5-روی آوری به فرآیندهای عادلانه

این به معنای سرمایه گذاری قابل ملاحظه برای ارتقاء بهره وری انرژی ساختمان های کشور و ایجاد میلیون ها شغل با کیفیت بالا است. هدف، قرار دادن این سرمایه گذاری ها در جمعیت های کم درآمد و جوامع مختلف در مناطق شهری و روستایی و ایجاد مشاغل سبز است.

منبع : ecowatch