افزایش عمر سلول‌ های خورشیدی با ماده افزودنی جدید

پژوهشگران کره جنوبی ماده ای را ابداع کرده اند که با افزودن آن به سلول‌های خورشیدی قابلیت حفاظتی و استحکام این سلول‌ها بیشتر می شود، بدون آنکه بهره وری و کارآیی سلول های مذکور کاهش یابد.

به گزارش زیست آنلاین،سلول های خورشیدی به علت ساختار کریستالی خود می توانند نور خورشید را جذب کنند، اما آنها در دراز مدت در برابر گرما، نور، اکسیژن و گرد و خاک آسیب پذیر هستند.

محققان از ماده ای به نام فنیدیل آمونیوم برای تهیه یک لایه حفاظتی دوبعدی استفاده کرده اند که با تزریق آن به درون سلول های خورشیدی بهره وری و دوام آنها افزایش می یابد.

بررسی ها نشان می دهد تزریق این لایه تاثیری بر میزان بهره وری سلول های خورشیدی ندارد و این سلول ها که در بهترین حالت حدود ۲۷.۷ درصد توان جذب نور خورشید را دارند بعد از تزریق فنیدیل آمونیوم نیز همین میزان بهره وری را حفظ می کنند.
بعد از عمر مفید پنل های خورشیدی چه اتفاقی برای آنها خواهد افتاد

عمر مفید پنل های خورشیدی، حدود ۲۵ تا ۳۰ سال است و بدین معنی است که برخی از پنل های نصب شده در پایان رونق فعلی به پایان عمر خود نزدیک می شوند.

هر سال، بیشتر از ماژول های فتوولتائیک شیشه ای و فلزی استفاده می شود که به زودی تعداد آن ها به سرعت افزایش خواهد یافت و پس از آن، ده ها میلیون تن مواد بازنشسته خواهند شد.

Garvin Heatl،یک دانشمند ارشد در آزمایشگاه ملی انرژی تجدید پذیر و یک متخصص انرژی خورشیدی، گفت: “این مساله خیلی دور نیست و ما باید هرچه سریعتر به سمت مسئله مدیریت زباله حرکت کنیم.”
اخبار مرتبط
سرمایه‌گذاری و بازیافت سلول‌های خورشیدی ‏بعد از پایان عمر کاری
آلودگیهای صنعت تجدید پذیر چیست
ایران صادرکننده پنل خورشیدی می‌شود/ ضرورت تاسیس آزمایشگاه مرجع تست تجهیزات تجدیدپذیر
خط تولید سلول خورشیدی به زودی در ایران راه اندازی می شود