۴۵ هزار تن کاغذ برای چاپ کتاب های درسی نیاز است

تهران- ایرنا- سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: باید ۱۴۲ میلیون کتاب درسی با هزار عنوان برای مهرماه امسال چاپ شود که برای این تعداد کتاب ۴۵ هزار تن کاغذ نیاز داریم.

به گزارش روز یکشنبه وزارت آموزش و پرورش پرورش، سید جواد حسینی در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش گفت: در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به نیاز کاغذ برای چاپ کتاب های درسی مهر ماه با اعتبار ۴٧ میلیون دلار اشاره شد.

حسینی با گرامی داشت دهه مبارک کرامت و تبریک میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) و حضرت رضا (ع)، افزود: مقرر شد در جلسه ای با حضور بانک مرکزی و رییس سازمان برنامه و بودجه تامین اعتبار کاغذ مورد نیاز مورد بررسی قرار گیرد.

احداث ۳۱ مرکز اقامتی در اطراف حرم امام رضا برای فرهنگیان

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پیشنهادی که در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مطرح کرد، گفت: در شهر مشهد مقدس ٢٩ باب مدرسه در اطراف آستان قدس رضوی داریم که به علت تغییر بافت جمعیتی آن محدوده شهر فاقد دانش آموز است و می توان با استفاده از زمین این مدارس، ٣١ مرکز اقامتی برای فرهنگیان ٣١ استان به روش سهام پروژه احداث کرد.

وی در ادامه افزود: فرهنگیان می‌توانند در پروژه احداث مراکز اقامتی می‌توانند شرکت کنند و به میزان سهمی که می‌گیرند، زمین در پروژه دریافت کنند.

حسینی تصریح کرد: با بانک‌ها صحبت خواهد شد تا برای این منظور، وام تخصیص دهند و همچنین در آن جلسه مصوب شد در وزارت راه و شهرسازی و بازآفرینی شهری این موضوع پیگیری و بررسی شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شورای بهبود مناطق مرزی، اظهار کرد: باید فعالیت این شورا پررنگ شود تا در بحث عدالت آموزشی مسئولیت خود را به درستی انجام دهیم.

حضور رییس جمهور در یکی از جلسات شورای عالی آموزش و پرورش

حسینی از حضور رییس‌جمهوری در یکی از جلسات شورای عالی آموزش و پرورش در آینده نزدیک خبر داد و گفت: قرار است رییس جمهوری در یکی از اولین جلسات شورای عالی آموزش و پرورش شرکت کند و امیدواریم با حضور دکتر روحانی مصوبات خوبی برای نظام تعلیم و تربیت داشته باشیم.

وی بیان کرد: حضور سه نفر از نمایندگان معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش که از طریق انتخابات صورت گرفته، کار بسیار ارزشمندی است و در ادامه مسیر باید اعضای منتخب به تایید شورای معاونان برسد تا وجهه قانونی نیز پیدا کنند.

بررسی گام دوم انقلاب در معاونت‌ها

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: لازم است سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و معاونت حقوقی و امور مجلس، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را بررسی و مطالعه کنند و مواردی را که به آموزش و پرورش مربوط است، مشخص و در برنامه‌ها بگنجانند.

حسینی با اشاره به اینکه در قانون برنامه ششم احکامی مربوط به آموزش و پرورش وجود دارد، اظهار کرد: این احکام به آموزش و پرورش ظرفیت‌هایی می‌دهد؛ لذا معاونت‌ها باید این ظرفیت‌ها را شناسایی کرده تا مشخص شود چه میزان از این ظرفیت‌ها استفاده شده و چه میزان باقی مانده است.

ضرورت احیای روابط عمومی آموزش و پرورش

وی با بیان اینکه بخش‌هایی از تغییر ساختار اداری وزارت آموزش و پرورش مبهم است و باید بیشتر بررسی شود، گفت: ضرورت دارد روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش احیا شود. همچنین در مورد ساختار مرکز برنامه ریزی نیروی انسانی و فناوری اطلاعات و پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش باید بررسی مجدد صورت گیرد؛ لذا معاون برنامه ریزی و توسعه منابع با برگزاری نشست با مسئولان ذی ربط و پیگیری؛ این موضوع را تا حصول نتیجه برعهده داشته باشد.

مهرماه مدرسه خشتی و گلی و بخاری های غیراستاندارد نخواهیم داشت

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: با بررسی‌هایی که سازمان نوسازی و تجهیز مدارس انجام داده است، در مهرماه مدرسه خشتی و گلی و بخاری‌های غیر استاندارد نخواهیم داشت. البته در استان سیستان و بلوچستان تا اول مهرماه قادر نخواهیم بود این مورد را عملیاتی کنیم، اما پیگیری‌ها را انجام می دهیم تا در این استان هم مدارس خشتی و بخاری‌های غیراستاندارد نداشته باشیم.

حسینی همچنین تاکید کرد: تنها برنامه وزارت آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است و همه طرح ها باید در راستای اجرای سند تحول باشد؛ لذا تخصیص بودجه بر اساس برنامه های اجرایی سند تحول به معاونت ها داده می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: تا پایان تیرماه، مناطق برنامه‌های اجرایی سند تحول خود را تولید کنند تا این برنامه‌ها به مدارس ابلاغ شود. البته در ابلاغ برنامه‌ها از منطقه به مدرسه بر اساس اهداف دوره‌های تحصیلی ادغام و تلفیق صورت می‌گیرد و برنامه‌ها را در دو شکل الزامی و اختیاری درنظر می‌گیریم.

وی با بیان اینکه ایده خوب به برنامه خوب و برنامه خوب به اقدامات خوب و نتایج خوب منجر می‌شود، تاکید کرد: باید فعالیت‌های معاونت‌ها با در نظر گرفتن برنامه درسی لحاظ شده و تمام برنامه‌ها و فعالیت‌ها با برنامه درسی هماهنگ شود.

در این جلسه درباره پروژه مهر، برنامه ریزی و اهتمام ویژه در حل مسائل فرایند ثبت نام دانش آموزان، طرح رتبه بندی معلمان، ساماندهی نیروی انسانی، نظام مشارکتی تصمیم گیری، پیگیری روند پیشرفت اجرایی شدن خرده نظام‌های سند تحول بنیادین، کنترل و پیشگیری در برابر آسیب‌های اجتماعی بحث و گفت و گو شد.